Våre oster

De kittmodnede ostene vaskes for hånd med saltlake tilsatt raukitt ved 13º.  Det dannes en naturlig skorpe på osten under behandlingen. Etter 1-2 måneder modnes de faste ostene ved 11º fram mot salg. De myke ostene modnes videre på kjøl fram mot salg.

Stekeost

Stekeost

(Ala Halloumi)

Søster Cecilia

Søster Cecilia

Halvfast kittost med karve

Høvding Sverre Lagret

Høvding Sverre Lagret

Halvfast kittost, lagret 6–12 mnd.

Skjenald

Skjenald

Myk kittost

Gelmin

Gelmin

Halvfast blåost

Høvding Sverre Ung

Høvding Sverre Ung

Halvfast kittost, lagret 3–6 mnd.

Rokoll

Rokoll

Myk kittost

Høvding Sverre XO

Høvding Sverre XO

Fast kittost, lagret over 12 mnd.