top of page

Våre oster

De kittmodnede ostene vaskes for hånd med saltlake tilsatt raukitt ved 13º.  Det dannes en naturlig skorpe på osten under behandlingen. Etter 1-2 måneder modnes de faste ostene ved 11º fram mot salg. De myke ostene modnes videre på kjøl fram mot salg.

Julegaver

Julegaver

Til bedrifter eller privat

Høvding Sverre Lagret

Høvding Sverre Lagret

Halvfast kittost, lagret 6–12 mnd.

Skjenald

Skjenald

Myk kittost

Gelmin

Gelmin

Halvfast blåost

Døgnåpen gårdsbutikk

Døgnåpen gårdsbutikk

Selvbetjent

Høvding Sverre XO

Høvding Sverre XO

Fast kittost, lagret over 12 mnd.

Rokoll

Rokoll

Myk kittost

Svoger Bård

Svoger Bård

Myk blåost- hvit inni

Høvding Sverre Ung

Høvding Sverre Ung

Halvfast kittost, lagret 3–6 mnd.

Høvding Sverre XXO

Høvding Sverre XXO

Fast Kittost, lagret over 24 mnd

Søster Cecilia

Søster Cecilia

Halvfast kittost med karve

Stekeost

Stekeost

(Ala Halloumi)

bottom of page